7 Ocak 2013 Pazartesi

YENİ YIL TEBRİK KARTLARIM GELDİ !

  
     Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da postacı kapılarımıza "Yeni Yıl Tebrik kartları" getirdi hem de fazla geçikmeden. Geçen yıl üçüncü haftada elime geçmişti bazıları. Bazıları diyorum sanırım bir kısmı postada kayboldu...Geçtiğimiz cuma gününün akşamında posta kutusundan beklediğimden daha çok kartla karşılaştım.Uzun geçmişte olduğu gibi aynı sevinci duyumsadım. Merakla açtım birer birer...Hepsi çok hoştu ,çok içten yazılmıştı ve beni mutlu etti. Şimdiye dek hiç tanımadığım ,bloglarını  ne yazık ki görmediğim blog sahibi dostların kartları ayrı bir sevinçti verdi. Böylece Onları tanıdım ,bloglarının okuyucusu oldum.

     Bu güzel etkinliği başlatan önce  Sevgili Leylak Dalı'na ,bu yıl etkinliği üstlenen Banu'ya çok teşekkür ediyorum.Mutluluk zinciri oluşturduk desem az kalır, blog dostluğu ne güzel... Bu yıl gönderemediğim blog dostlarım lütfen darılmayın ,gelecek etkinliklerde mutlaka göndereceğim.Gelecek etkinliklerde buluşmak dileği ile sevgi ile selamlıyorum ,nice sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum...Çok teşekkürler..


8 yorum:

Asuman Yelen dedi ki...

Uzun aralardan sonra postacının kutumuza dost eli ile hazırlannmış kartları doldurması nasıl heyecenlandırıyor bizi. Ben bu sene katılamadım ama o keyfi iyi biliyorum.
Bu vesileyle uğrayıp bir selamlamak istedim can dostum.
Sevgiler...

Nesrin dedi ki...

merhaba :)
ne güzel kartım ulaşmasına çok sevindim . mutlu yıllar tekrardan :)

Arzu Sarıyer dedi ki...

Asuman'cığım hoşgeldin ! seni burada görmek beni çok sevindirdi ,çok teşekkürler can dostum ,adresini bilseydim gönderecektim ...Bir dahkinde inşallah.Sevgiler.

Arzu Sarıyer dedi ki...

Nesrim'cim çok teşekkürler ,evet kartın çok özeldi...Sevgiler canım kızım...

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ne guzel eskilerden bir ani gibi..cok severim yilbasi kartlarini ve her yil tum sevdiklerime yollamaya calisirim..sevgiler..

Arzu Sarıyer dedi ki...

Bir kart ve iki satır yazı deniyor ama ne mutlu ediyor insanı bilirsiniz Sevgili Dostbahçesi...Teşekkürler ,sevgiler.

bücürükveben dedi ki...

ne hoş artık insanlar (ben dahil)üşeniyoruz, unuttuk kartpostalları, mektup yazmayı ama asla elektronik postaların/yazışmaların yerini tutamaz...rahmetli babamın Kore'den anneme yazdığı kimi sararmış mektup hala saklıyorum:(
sevgiler, selamlar Arzu'cuğum

Arzu Sarıyer dedi ki...

Müjde'ciğim burada blog dostları ile o günlerin heyecanını yaşamak da çok güzel.Dilerim gelecek yıllarda sen de katılırsın.Selam ve sevgiler canım kardeşim.